LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

Algemene Dienstverlening

Wij hebben een gepassioneerd team van professionals die elke dag klaar staan om jou de beste adviezen te geven. Denk hierbij aan:

credit management, rentabiliteitsadvies, organisatie advies, financieel advies, advies voor een startende retailer, bedrijfsvergelijking, bedrijfsovername en inkoopadvies.

Heb jij hulp nodig? Of gewoon wat behoefte aan extra informatie?
Neem dan contact op met: Johan Vermij, manager finance 06-14618096

Digitale Services

Met vernieuwende webshops (zoals TopShoe.nl en SPORT2000.nl) bundelt ANWR-GARANT de krachten van haar leden. Wij bieden jou de mogelijkheid om

online omzet te genereren. Daarnaast bieden we een applicatie, waarbij we de voorraden van leveranciers en retailers inzichtelijk en bestelbaar maken.

Hierdoor hoef je geen 'nee' te verkopen. De data die we verzamelen gebruiken we om (potentiële) klanten op een effectieve wijze te bereiken. Kortom, we zijn continue in beweging om onze leden op digitaal gebied te ondersteunen.

Wil jij ook niet stil blijven zitten? Neem dan contact op met Henri van den Broek of Maurice van Franck.

Marketingconcepten

Herkenbaar zijn is belangrijker dan ooit.

Kies en wordt gekozen! Wie ben ik, wat is mijn kracht en waar wil ik als retailer naar toe?

In deze concurrerende markt is strategiebepaling erg belangrijk. Dit maakt jou onderscheidend, helpt je met het voeren van effectievere marketingcampagnes en

zorgt ervoor dat je beter vindbaar bent voor jouw doelgroep. Bij ANWR-GARANT bieden wij d.m.v. onze concepten en profielen diverse services om jouw doelgroep beter te bedienen.

Jij staat aan het roer van de winkel en bepaalt de strategie... wij ondersteunen jou op het gebied van inkoop, retail en marketing. Dit bespaart tijd en levert extra rendement op.

In de schoenen divisies kun je alle informatie vinden over:
- De functionele shopper
- De weloverwogen shopper
- De gepassioneerde shopper

In de divisie Line en Podo Linea staat alle informatie over deze twee concepten.
- Podo Linea: het concept voor gespecialiseerde pasvorm winkels
- Line Footwear: het concept voor familie winkels
- Kidz Club: het concept voor kinderschoenen

In de divisie Fair Play en Soccer Center staat alle informatie over deze twee concepten:
- Fair Play: Een vrije samenwerkingsvorm voor sportdetailisten
- Soccer Center: De voetbalspeciaalformule van Nederland

Ons marketing team staat voor jullie klaar!

Overname of zelf starten?

Het ondernemerschap heeft grote aantrekkingskracht. Het is tegenwoordig alleen wel lastiger dan voorheen om een eigen winkel te starten. De opkomst van e-commerce en de hoge startkosten die het opzetten van een eigen winkel met zich meebrengen remmen de aanwas van nieuwe winkels behoorlijk af. Toch zijn er nog genoeg locaties waar een schoenen- of sportwinkel een goede kans heeft op rendement. En zijn er genoeg jonge ondernemers die eigenlijk geen echte kans krijgen….of misschien wel willen uitbreiden.

Daarnaast zijn er ook veel ondernemers die geen opvolging hebben en langzamerhand willen afbouwen. Ook onder onze leden is dat het geval.

Daarvoor heeft ANWR-GARANT een service die ondersteunt bij een overname of opstart.

Bent u van plan - op termijn - te stoppen en heeft u nog geen overnamekandidaat, laat het ons dan in ieder geval weten. En bent u een (potentiele) ondernemer en zoekt u een bestaande winkel ter overname: meld het ons dan ook. Wij kunnen partijen bij elkaar brengen. Onze organisatie heeft bovendien de kennis in huis om partijen gedurende zo’n overnameperiode te begeleiden.

Belangstelling? Stuur een bericht aan martine.quint@anwr-garant.nl en wij nemen contact met u op.