LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

Samenwerking

Samenwerking

Samen het beste eindresultaat behalen. Dat is wat wij als Retail Service Organisatie samen met de winkelier en leverancier willen bereiken. ANWR-GARANT vormt een schakel op het gebied van inkoop, verkoop, marketing en digitale services voor zowel leden, als leveranciers. Ook kan de leverancier bij ons terecht voor contactgegevens van onze leden, marktinformatie en worden er data-gegevens uitgewisseld.
 
Uitgelicht

Inkoop en verkoop

Gedurende het inkoopseizoen bieden wij verschillende momenten waar de leverancier de mogelijkheid krijgt een selectie van zijn collectie in te presenteren. Deze momenten vinden plaats tijdens onze beursdagen in Nieuwegein (schoenen) en onze beurzen in Leusden van SPORT 2000 en Fair Play(sport).

Marketing

Jouw merk in de kijker spelen of samenwerken met de concepten? Dat kan. Graag sluiten wij in samenwerking met de winkeliers lucratieve online en offline marketing deals. De zoektocht van veel klanten start tegenwoordig online. Hier aanwezig zijn, via website en social media kanalen is cruciaal.

Digitale services

Met onze webplatvormen www.sport2000.nl en www.TopShoe.nl bereiken wij een grote groep consumenten. Een zeer interessant kanaal om als leverancier jouw product aan te bieden en een grotere bekendheid te creëren. Tevens zijn deze platvormen zeer geschikt voor longtailverkoop. Nog intenser samenwerken? Koppel jouw voorraad en zorg ervoor dat de winkelier nooit meer nee-verkoopt. Met onze lost sale app YSA (nu in gebruik bij SPORT 2000) kan de winkelier direct kijken waar een artikel nog op voorraad is en deze bestellen.

Meer weten over samenwerken als contractleverancier? Neem dan contact op met Marieke van Aaken of met Cor van der Tas.

Marieke van Aaken (contactpersoon schoenen)
+31 (0) 6 51 328 213     marieke.vanaaken(at)anwr-garant.nl

Cor van der Tas (contactpersoon sport)
+31 (0) 6 21 151 916     cor.vandertas(at)anwr-garant.nl