LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

Evenementen van ANWR-GARANT

Jaarlijks organiseert ANWR-GARANT diverse activiteiten. Deze vinden zowel in onze showroom als in het land plaats. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u samen komt met collega winkeliers, in een ontspannen setting op de hoogte gebracht word van alles wat er speelt bij ANWR-GARANT en in de markt. Maar het is ook belangrijk dat u op de hoogte blijft van de laatste trends, mogelijkheid heeft om te sparren en geïnspireerd blijft. Evenementen die wij organiseren zijn o.a.:

Trend Event

Speciaal voor onze leden organiseren wij ieder seizoen het Trend Event in onze showroom. Tijdens deze dag worden er vijf sessies gegeven waar wij informatie geven over de nieuwe trends. Dit doen wij door middel van een presentatie, film en moodtabels. Zo zorgt ANWR-GARANT Nederland voor inspiratie en een goede start van het nieuwe seizoen.

Regio (leden)avonden

Twee maal per seizoen organiseert ANWR-GARANT een regio-avond. Tijdens deze bijeenkomst worden de meest actuele zaken behandeld (zoals marktcijfers) en kunnen de leden hun opmerkingen en suggesties plaatsen m.b.t. het beleid van de R.S.O.

Jaarvergadering

Tijdens de jaarvergadering van ANWR-GARANT blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken we naar de toekomst. Na de vergadering ontmoeten sport- en schoenwinkeliers elkaar tijdens één van de sportieve activiteiten en het afsluitende diner.

Studiereis

Eénmaal per jaar, meestal in de maand november, organiseert ANWR-GARANT een meerdaagse studiereis voor leden. Doel van deze reis is het bezoeken van steden waar interessante ontwikkelingen op gebied van retail plaatsvinden. De studiereis wordt gecombineerd met een bezoek aan een leverancier of beurs.

Jubilarissen

Een maal per jaar, organiseert ANWR-GARANT een moment waarbij de jubilarissen (25 en 50 jaar lid) van dat jaar in het zonnetje worden gezet. Deze dag wordt gecombineerd met een diner en gezellige borrel.

Gouden en Zilveren Schoen

Ieder jaar reikt ANWR-GARANT de Zilveren en Gouden Schoen uit. Bij deze uitreiking wordt er terug gekeken naar het afgelopen jaar. Maandag 5 maart deden wij dit op het middenplein van C.A.S.T,  onder veel belangstelling van leveranciers, leden en andere aanwezigen. Samen met het zingend telegram van Erik en Anne vroeg Dennis Beute, algemeen directeur van ANWR-GARANT, het team van Hassia-Shoes naar het podium te komen om de Zilveren Schoen in ontvangst te nemen. De Zilveren Schoen is voor de leverancier die in een zeer korte tijd een enorme groei heeft weten door te maken en op de juiste manier tegemoet komt aan de vraag van de markt.  

Na Zilver, volgt Goud een prestigieuze prijs die wordt toegekend door de ANWR-GARANT leden. Afgelopen januari is hen gevraagd hun stem uit te brengen voor de leverancier die volgens hen in aanmerking komt voor de Gouden Schoen. De Gouden schoen is niet zomaar een prijs, maar een prijs die de leverancier verdient als een duidelijke meerderheid van de leden voor dezelfde leverancier kiest.  

Massaal werd er net als twee jaar geleden voor Xsensible gestemd en dat maakt hen de terechte winnaar van de Gouden Schoen 2017.