LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

Interessante en commerciële inkoopprogramma’s

Vroegkoop Collectie

Dit basisprogramma geeft de mogelijkheid om de beste modellen van vorig seizoen nogmaals in te kopen. De basiskorting op deze modellen is minimaal 10 %. Tevens bieden we tijdens dit programma onze eigen private-label collectie LONGO aan.

Lifestyledag

Deze beurs is de kick-off van het nieuwe inkoopseizoen. Hier begint het oriëntatieproces voor de winkeliers. De lifestyle dag is één van de weinige gelegenheden om veel lifestyle collecties naast elkaar gepresenteerd te zien. Er zullen ongeveer 10 lifestyle leveranciers aanwezig zijn.

Actueel Beurs

Bijsturen tijdens het seizoen is erg belangrijk. Om dit goed te kunnen doen, moet je geïnformeerd zijn over wat er in de markt speelt en wat de laatste trends zijn. Informeren doen wij op meerdere manieren zoals, via een vlog, een blog over onze stadsbezoeken, het Trendy topic en ook tijdens onze actueel beurzen. Maar ook de Schoen- en Sportmonitor kunnen hierbij een belangrijke rol spelen.

Actueel beurzen worden minimaal twee keer per seizoen georganiseerd. De leveranciers hebben dan hun actueel aanbod in de ANWR-GARANT showroom staan. Zo kunnen onze leden zien wat de laatste ontwikkelingen zijn en producten inkopen die snel geleverd kunnen worden.

Eyecatcher

Onze Eyecatchers bestaan dit seizoen uit twee programma’s: Eyecatcher Dames en Eyecatcher Kids.
Bij Eyecather Dames bieden geselecteerde damesschoenenleveranciers 8 à 10 modellen aan met een minimale marge van 2.8. Bij Eyecatcher Kids gaat het om een aparte inkoopdag waarbij geselecteerde kinderschoenenleveranciers 8 à 10 modellen aanbieden met een minimale korting van 10%.

Brand Mix

Tijdens de eerste ISLN biedt ANWR-GARANT de Brand Mix collectie aan. Deze collectie bestaat uit de belangrijkste merken die geselecteerde modellen tegen hoge kortingen aanbieden.

Fashion Day

Op deze dag presenteren leveranciers uit het modesegment hun collectie. De selectie voor deze beurs wordt o.a. op Micam gedaan.

Accessoire dag

Tijdens deze beurs worden de vernieuwingen op accessoire gebied aangeboden. Met accessoires kan de winkelier de identiteit van zijn winkel versterken en extra verkoop genereren.

Met het aangeboden programma kunnen de leden een belangrijk deel van de accessoires op één dag inkopen. Deze accessoires kunnen bijvoorbeeld tassen, riemen, sokken en sieraden zijn. We streven erna om op deze dag de nieuwste en meest originele accessoires te presenteren.

Scala dag

Tijdens deze dag bieden wij contractleveranciers van buiten C.A.S.T. een podium.