LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

Interessante en commerciële inkoopprogramma’s

Vroegkoop Collectie

Dit basisprogramma geeft de mogelijkheid om de beste modellen van vorig seizoen nogmaals in te kopen. De basiskorting op deze modellen is minimaal 10 %. Tevens bieden we tijdens dit programma onze eigen private-label-collectie LONGO aan.

Lifestyle Event

Een groots opgezette lifestylebeurs gericht op zowel schoenen- als sportleden. De beurs is vroeg in het seizoen, zodat wij het beste rendement kunnen bieden. Het Lifestyle Event is de enige mogelijkheid om het gehele lifestyle-aanbod onder één dak te bekijken. Alle aanwezige merken bieden tijdens het event een verbeterde conditie of speciale marketing.

Actueel Beurs

Bijsturen tijdens het seizoen is erg belangrijk. Om dit goed te kunnen doen, moet je geïnformeerd zijn over wat er in de markt speelt en wat de laatste trends zijn. Informeren doen wij op meerdere manieren zoals, het Trend Event, het Trendy Topic en ook tijdens onze actueel beurzen. Maar, ook de Schoen- en Sportmonitor kunnen hierbij een belangrijke rol spelen.

Actueel beurzen worden minimaal twee keer per seizoen georganiseerd. De leveranciers bieden dan hun actueel collectie in onze showroom aan. Zo kunnen de leden zien wat de laatste ontwikkelingen zijn en producten inkopen met een snelle levering.

Eyecatcher Kids

Bij Eyecather Kids bieden geselecteerde kinderschoenenleveranciers 8 à 10 modellen aan met een minimale korting van 10%. 

Brand Mix

Tijdens de Buy & Bloom biedt ANWR-GARANT de Brand Mix collectie aan. Deze collectie bestaat uit de belangrijkste merken die geselecteerde modellen tegen hoge kortingen aanbieden.

Fashion Day

Op deze dag presenteren leveranciers uit het modesegment hun collectie. De selectie voor deze beurs wordt o.a. op Micam gedaan.

Accessoire dag

Tijdens deze beurs worden de vernieuwingen op accessoire gebied aangeboden. Met accessoires kan een winkelier de identiteit van zijn winkel versterken en extra verkoop genereren.

Met het aangeboden programma kunnen de leden een belangrijk deel van de accessoires op één dag inkopen. Deze accessoires kunnen bijvoorbeeld tassen, riemen, sokken en sieraden zijn. We streven erna om op deze dag de nieuwste en meest originele accessoires te presenteren.

Scala dag

Tijdens deze dag bieden wij contractleveranciers van buiten C.A.S.T. een podium.