LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

LINE Footwear en Podo Linéa

Op dit moment werkt ANWR-GARANT Nederland met twee marketingconcepten, LINE  Footwear en Podo Linéa. Het LINE concept is een familieconcept waar zowel dames-, heren- en kinderschoenen in combinatie met marketingdeals kunnen worden ingekocht. Dit is een samenwerking tussen leverancier en winkelier.

LINE Footwear

Bent u op zoek naar vernieuwende collecties en campagnes voor uw schoenenwinkel? En, u wilt daarbij wel de eigen winkel identiteit behouden? Maar u heeft het te druk? Wij begrijpen dat. En daarom hebben wij het perfecte concept: LINE Footwear. Wij bieden een totaalpakket van diensten aan: een optimaal rendement, marketing, een passend advies en gemak.

Wie zijn wij?

LINE Footwear maakt, als inkoop- en marketingdivisie, onderdeel uit van ANWR-GARANT Nederland en telt  42 unieke ondernemingen met in totaal 50 winkels.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij ondersteunen u niet alleen bij de inkoop, maar kijken ook  naar het geheel. Wij hebben immers een gezamenlijk doel: rendement behalen.

Tevens leveren wij een uitgebreid marketingpakket ter ondersteuning van de winkel. Hiermee zorgen wij dat u, zowel on- als offline uw klanten kunt benaderen. De meerwaarde is dat u traffic genereert naar uw winkel. Dit resulteert in verbetering van naamsbekendheid en groei van verkoopresultaten.

Tot slot ondersteunen wij ook bij het maken van een jaarplan, zoals een inkoop- en liquiditeitsplan.

Informatie

Wilt u meer weten over dit succesvolle samenwerkingsconcept, neem dan contact op met:

Timon Been
+31 (0) 6 10 305 840     timon.been@anwr-garant.nl

Podo Linéa

Is uw specialisme het verkopen van goed passende en comfortabele schoenen? Wenst u, net als uw eigen klanten, persoonlijk en eerlijk advies op maat? Heeft u belang bij collecties en marketing ondersteuning afgestemd op uw winkel, ofwel maatwerk? Luidt uw motto: “meten is weten?” Maak dan kennis met het samenwerkingsconcept Podo Linéa. Wij spreken dezelfde taal!

Wie zijn wij?

Podo Linéa is al 25 jaar dé specialist in het begeleiden en ondersteunen van gespecialiseerde schoenwinkeliers. De naam Podo Linéa komt uit het Latijn en betekent letterlijk: voetlijn. Wij vinden dat de leest van een schoen in harmonie moet zijn met een bepaald type voet. Kortom, ons uitgangspunt is een goede pasvorm! Uitgaande van dit principe selecteren wij onze collecties.

Podo Linéa maakt, als inkoop- en marketingdivisie, onderdeel uit van ANWR-GARANT Nederland en telt 50 unieke schoenspecialisten in Nederland.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wanneer u als retailer veel comfortschoenen verkoopt wilt u zich hierin bewijzen en onderscheiden. Een grote collectie schoenen met uitneembaar voetbed en veel schoenen in wijdtematen zijn present. Wanneer de basis er is, dan helpt Podo Linéa om nog duidelijker en succesvoller úw doelgroep te benaderen en het unieke karakter van uw winkel te promoten. Podo Linéa staat voor moderne, frisse communicatie. Voor dit segment zet het concept de toon! Wij helpen u niet alleen zich beter te onderscheiden, wij bieden ook een toegevoegde waarde door kennisoverdracht en inspiratie. Dit zijn o.a. Experiencedagen, training en coaching, en marketingjaarkalender en advertentiemateriaal. U sluit zich daarnaast aan bij de grootste groep comfortschoenenspecialisten van Nederland.

Informatie

Wilt u meer weten over dit succesvolle samenwerkingsconcept, neem dan contact op met:

Marisa Annegarn
+31 (0)30 60 24 666     marisa.annegarn(at)anwr-garant.nl