LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

LINE Footwear en Podo Linéa

Op dit moment werkt ANWR-GARANT Nederland met twee marketingconcepten, LINE  Footwear en Podo Linéa. 

LINE Footwear

Samen sterk! Dat is waar LINE Footwear voor staat. Samen de krachten bundelen en daarmee voordeel behalen op het gebied van inkoop, marketing en onderlinge kennisdeling. Qua collectie richt LINE Footwear zich op modisch comfort, schoenen met toegevoegde waarden die staan voor kwaliteit. 

Wie zijn wij?

LINE Footwear maakt, als inkoop- en marketingdivisie, onderdeel uit van ANWR-GARANT Nederland en telt  30 unieke ondernemingen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij ondersteunen niet alleen bij de inkoop, maar kijken ook naar het geheel. Wij hebben immers een gezamenlijk doel: rendement behalen.

Tevens leveren wij een uitgebreid marketingpakket ter ondersteuning van de winkel. Hiermee zorgen wij dat je zowel on- als offline jouw klanten kunt benaderen. Met als doel traffic genereren naar de winkel, verbeteren van de naamsbekendheid en groei van verkoopresultaten.

Tot slot ondersteunen wij ook bij het maken van een jaarplan, zoals een inkoop- en liquiditeitsplan.

Podo Linéa

Is jouw specialisme het verkopen van goed passende en comfortabele schoenen? Wens je, net als jouw klanten, persoonlijk en eerlijk advies op maat? Heb je belang bij collecties en marketing ondersteuning afgestemd op jouw winkel, ofwel maatwerk? Luidt jouw motto: “meten is weten?” Maak dan kennis met het samenwerkingsconcept Podo Linéa. Wij spreken dezelfde taal!

Wie zijn wij?

Podo Linéa is al meer dan 25 jaar dé specialist in het begeleiden en ondersteunen van gespecialiseerde schoenwinkeliers. De naam Podo Linéa komt uit het Latijn en betekent letterlijk: voetlijn. Wij vinden dat de leest van een schoen in harmonie moet zijn met een bepaald type voet. Kortom, ons uitgangspunt is een goede pasvorm! Uitgaande van dit principe selecteren wij onze collecties.

Podo Linéa maakt, als inkoop- en marketingdivisie, onderdeel uit van ANWR-GARANT Nederland en telt 52 unieke schoenspecialisten in Nederland.

Wat kun je van ons verwachten?

Wanneer je als retailer veel comfortschoenen verkoopt wil je je hierin bewijzen en onderscheiden. Een grote collectie schoenen met uitneembaar voetbed en veel schoenen in wijdtematen zijn present. Wanneer de basis er is, dan helpt Podo Linéa om nog duidelijker en succesvoller joúw doelgroep te benaderen en het unieke karakter van jouw winkel te promoten. Podo Linéa staat voor moderne, frisse communicatie. Voor dit segment zet het concept de toon! Wij helpen je niet alleen om je beter te onderscheiden, wij bieden ook een toegevoegde waarde door kennisoverdracht en inspiratie. Dit zijn o.a. Experiencedagen, training en coaching, een marketingjaarkalender en advertentiemateriaal. Je sluit je daarnaast aan bij de grootste groep comfortschoenenspecialisten van Nederland.

Informatie

Wil je meer weten over deze succesvolle samenwerkingsconcepten, neem dan contact op met:

Mark Eikhoudt
+31 (0)6 12 50 93 43     mark.eikhoudt(at)anwr-garant.nl

Met de campagne #ikkooplokaal ondersteunen onze marketing concepten de lokale ondernemer.