LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

Evenementen van ANWR-GARANT

Jaarlijks organiseert ANWR-GARANT diverse activiteiten. Deze vinden zowel in onze showroom als in het land plaats. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u regelmatig in contact komt met collega-winkeliers en in een ontspannen setting  op de hoogte gebracht wordt van alles wat er speelt bij ANWR-GARANT en in de markt.  Maar het is ook belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van de laatste trends, de mogelijkheid heeft om te sparren en geïnspireerd blijft!

Evenementen die wij organiseren zijn o.a. : 

Regio (leden)avonden

Twee maal per seizoen organiseert ANWR-GARANT een regio-avond. Tijdens deze bijeenkomst wordt er bij één van de winkeliers afgesproken. Zo kunnen de leden eens bij een collega in de keuken kijken en samen in een ontspannen sfeer sparren over onderwerpen die hen bezig houden. Daarnaast worden de meest actuele zaken behandeld (zoals marktcijfers).

Jaarvergadering

Tijdens de jaarvergadering van ANWR-GARANT blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken we naar de toekomst. Na de vergadering ontmoeten sport- en schoenwinkeliers elkaar tijdens één van de sportieve activiteiten en het afsluitende diner.

Studiereis

Eénmaal per jaar, organiseert ANWR-GARANT een meerdaagse studiereis voor leden. Doel van deze reis is het bezoeken van steden waar interessante ontwikkelingen op het gebied van Retail plaatsvinden.

Jubilarissen

Een maal per jaar, organiseert ANWR-GARANT een moment waarbij de jubilarissen (25 en 50 jaar lid) van dat jaar in het zonnetje worden gezet. Deze dag wordt gecombineerd met een diner en gezellige borrel.