LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

FAIR PLAY International Sports kent de markt

Fair Play International Sports geldt als een vrij samenwerkingsverband voor zelfstandige sportondernemers.

Het assortiment, de productpresentatie, de winkelinrichting en de inkoop van uw sportproducten krijgen dan ook de volle aandacht.De bij ons aangesloten winkels profiteren van onze marktkennis.

Fair Play staat bekend als de ondernemersgroep waarbinnen zelfstandig ondernemerschap en collectieve kracht het meest effectief gebundeld worden. Een succesvolle combinatie van sport, kwaliteit en ondernemerschap. Fair Play staat voor een groep zelfstandige sportzaken met een overwegend functioneel assortiment. Deze ondernemers bieden in hun woonplaats praktisch alles  voor de actieve en recreatieve sporter. Zij kennen de lokale markt als geen ander en hebben ook de nodige contacten met lokale en regionale sportteams. Een Fair Play ondernemer is dus een echte local hero! Er zijn meer dan 90 Fair Play winkels, verspreid over Nederland, die desgewenst gebruik maken van het Fair Play logo, of deze combineren met hun eigen naam.

Bij Fair Play zijn gemotiveerde zelfstandige ondernemers aangesloten,  die de volledige vrijheid hebben om het eigen beleid te bepalen. De vrijheid om de collectie grotendeels zelf samen te stellen, te beslissen over het interieur, het exterieur, de winkelnaam en de styling. Om u te blijven oriënteren en goed te kunnen reageren op de snel veranderende markt organiseert Fair Play meerdere inkoopdagen per jaar in haar showroom in het Sport Business Center te Leusden. De inkopers van ANWR-GARANT Sport zijn specialisten in hun vakgebied en kunnen u ondersteunen bij de samenstelling van uw assortiment. Doordacht geselecteerde collecties, gepresenteerd met een sterke cijfermatige onderbouwing en de prognoses van marketingspecialisten, stellen u in staat snel en daadkrachtig te handelen en in te spelen op uw markt.

Running Center

Running Center, staat voor specialisme op het gebied van hardlopen. Recreatieve en (semi)professionele hardlopers vinden bij Running  Center een uitgebreid A-merkenaanbod van hardloopschoenen, -kleding en -accessoires.
Bij alle vestigingen werken uitsluitend ervaren hardlopers die klanten voorzien van een deskundig en persoonlijk advies op hardloopgebied. Een geavanceerde loop- en voetanalyse met video speelt daarbij een belangrijke rol. Wedstrijdatleten en recreatieve lopers vinden zo altijd de schoenen die het best bij hun loopstijl passen.

Running Center  is één van de meest vrije vormen van het exploiteren van een running speciaalzaak. Het gemeenschappelijk logo van Running Center  geeft de ondernemer veel vrijheid de running markt te bewerken met een sterk internationaal logo en naam.
Vanuit de Retail serviceorganisatie ANWR-GARANT Sport wordt u centraal ondersteund met uw winkel. Wij bieden professionele ondersteuning in onder andere de winkelinrichting, automatisering, facturering, inkoop en communicatie.