LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

Outdoorspecialist.nl ... Succes in retailen is teamwork

Outdoorspecialist.nl is het keurmerk voor specialisten in de outdoorbranche. Dit nieuwe samenwerkingsverband, dat ANWR-GARANT in april 2019 lanceerde, heeft als doel de krachten van gespecialiseerde leveranciers en detaillisten op outdoorgebied te bundelen. Door onder andere samen marketingactiviteiten te organiseren kunnen deelnemers hun slagkracht vergroten. Eén van de doelstellingen is om een webshop in te richten gebaseerd op de gezamenlijke voorraden van de aangesloten winkels. Dit doen wij al succesvol met ons platfom SPORT 2000. Outdoorspecialist.nl is ook voor leveranciers een perfect platform om zich kwalitatief en innovatief te profileren richting de consument. 

De outdoorspecialisten blijven volledig zelfstandig en houden hun eigen naam. Dat is de kracht! 

Outdoorspecialist.nl biedt op korte termijn het volgende:

1. Naam/logo/keurmerk
2. Gezamenlijke pagina op de website van ANWR-GARANT, een doorlink naar de website van de aangesloten ondernemers met o.a. content van leveranciers, ondernemers en over evenementen. Vanaf deze pagina worden er ook koppelingen naar Social Media gemaakt. 
3. Vier x per jaar wordt er een gepersonaliseerd Outdoor Lifestyle magazine uitgebracht. Iedere deelnemer ontvangt 1000 stuks gratis.
4. Onze professionele marketingafdeling ontzorgt op het gebied van Social Media door content te creëren en te plaatsen. Alle informatie is ook beschikbaar voor lokaal gebruik, zowel digitaal als in print.
5. Deelnemers van Outdoorspecialist.nl kunnen ook profiteren van de algemene voordelen die een lidmaatschap met ANWR-GARANT biedt. Denk hierbij aan financiële ondersteuning, inkoopadvies, kennis en ondersteuning op gebied van e-commerce, marketing en visual merchandising.

Informatie

Wil je meer weten over Outdoorspecialist.nl ? 

Neem dan contact op met:
Eddy Huissoon Outdoor-Project Manager
ANWR-GARANT Nederland B.V. 
Plesmanstraat 1 3833 LA Leusden 
Tel: 0031-33 434 3860 Mob: 0031-611392777 
E-mail: Eddy.huissoon(at)anwr-garant.nl