LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

OUTDOORSPECIALIST.NL ............. BUITEN GEWOON GOED

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerkingsvorm in de outdoor retailbranche. Zelfstandig opererende winkels uit heel Nederland, welke gespecialiseerd zijn in outdoor en BUITEN GEWOON GOED zijn in service en deskundigheid hebben zich aangesloten. Deze specialisten zijn van mening dat samenwerking extra toegevoegde waarde biedt voor de consument. 

De kracht van samenwerken

Alle aangesloten zaken staan bekend als 'local hero' in hun eigen regio. Outdoorspecialist.nl bundelt de krachten van deze lokale specialisten zonder dat deze hun zelfstandigheid kwijtraken. Dankzij deze samenwerking krijgen alle aangesloten speciaalzaken toegang tot een assortiment van de beste internationale outdoor merken, professioneel getrainde medewerkers, deskundigheid en een schat aan ervaring, zodat zij de consument kunnen voorzien van de allerbeste service. 

Website

Op de website www.outdoorspecialist.nl vind je meer informatie over de lokale specialisten en de deelnemende merken. Ook kun je hier het outdoor lifestyle magazine Buiten Gewoon Goed lezen. Outdoorspecialist.nl is een concept waar we aan blijven werken en in blijven ontwikkelen. 

Informatie

Wil je meer weten over Outdoorspecialist.nl ? Bekijk onze nieuwste flyer met the next steps.

Of neem dan contact op met ANWR-GARANT Nederland B.V. 
Tel: 0031-(0)88 544 05 11
E-mail: info(at)outdoorspecialist.nl