LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

SPORT 2000 SOCCER CENTER, de sportspeciaalzaak van Nederland

Recreatieve en (semi)professionele voetballers vinden bij SPORT 2000 SOCCER CENTER, een uitgebreid A-merkaanbod van voetbalschoenen, -kleding en -accessoires.

Inleiding

In de afgelopen 5 jaar heeft de sportretailmarkt aan forse veranderingen blootgestaan. De komst van buitenlandse ketens naar Nederland is inmiddels  volop gaande, web-verkoop neemt in hoge mate toe, de multi sportwinkels worden steeds specialistischer, de digitalisering heeft op allerlei vlak zijn intrede gedaan en de macht van de grote leveranciers met het daarbij behorende selectieve distributiebeleid is nog verder toegenomen. De komende jaren zullen de veranderingen zich alleen nog maar meer en in sneller tempo opvolgen.

Om als zelfstandige specialistische sportretailer sterk te kunnen blijven concurreren in dit krachtveld, is samenwerking en het werken onder de vlag van een (inter-)nationale formule onontbeerlijk geworden. In het najaar van 2015 heeft ANWR-GARANT in samenspraak met haar leden dan ook besloten om het Soccer Center Concept in een bestaande formule te laten integreren en verder te gaan als SPORT 2000 Soccer Center.

Positionering en strategie

Informatie

Wil je meer weten over dit concept, neem dan contact op met:


Roy Bakker
  +31 (0) 6 52 035 953 roy.bakker(at)anwr-garant.nl