LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

SPORT 2000… een succesvolle combinatie van sportretail en ondernemerschap

SPORT 2000 is dé lokale sportwinkel met een hoogwaardig, functioneel assortiment voor de actieve en recreatieve consument. Wij positioneren ons als landelijk kwaliteitslabel in het midden tot hoog segment  en bieden een breed assortiment met A-merken en private labels. Het winkelpersoneel is deskundig, vriendelijk, sympathiek en oplossingsgericht. Een hoge mate van service is vanzelfsprekend.

De SPORT 2000 formule behoort tot de internationale ANWR Group en is één van de belangrijkste Retail Service Organisaties in Europa, met meer dan 3850 aangesloten winkels, verdeeld over 24 landen.  De organisatie wordt in Nederland beheerd door ANWR-GARANT. Momenteel zijn er al meer dan 92 SPORT 2000 winkels in Nederland en het aantal is nog steeds groeiende.

SPORT 2000 opereert op een goed commercieel niveau in de markt. Een uitstekend rendement op het geïnvesteerde vermogen is dan ook hét kenmerk van SPORT 2000. En één van de belangrijkste redenen om als zelfstandige sportretailer voor SPORT 2000 te kiezen!

SPORT 2000 hanteert één businessmodel, waarbij transparantie en duidelijkheid de norm is. Wij bieden u de mogelijkheid om als zelfstandige sportretailer landelijk samen te werken met collega winkeliers en een professionele organisatie, onder de vlag van een ijzersterke internationale formule!

Wat biedt SPORT 2000 aan de ondernemer?

  • Een homogene groep van uitstekend samenwerkende ondernemers
  • Een uniforme en professionele uitstraling
  • Gezamenlijke inkoop
  • De beste condities verkrijgbaar in de markt
  • Alle specialisten producten beschikbaar
  • Het delen van cijfers en aansturing hierop
  • Voorrang op levering van statement producten
  • Uitstekende marketingondersteuning
  • Verkoop via multi-channel ook in de winkels.
  • Visual merchandising

SPORT 2000-webshop

SPORT 2000 heeft een eigen webshop.  Consumenten maken steeds minder onderscheid tussen winkels (bricks) en internet (clicks) en switchen voortdurend tussen de fysieke en de online wereld. Voor hen maakt het niet uit om welk kanaal het gaat: onderweg op hun smartphone, thuis op de pc of iPad, of in de winkel. De meesten van hen kijken eerst online en beslissen daarna welke winkel ze willen bezoeken.

De SPORT 2000 webshop kent een sterke samenwerking. Er is een landelijke landingspagina om marketing ook nationaal in te kunnen zetten. Door de consument bestelde artikelen kunnen worden gereserveerd en bij  in de winkel worden opgehaald, of worden rechtstreeks opgestuurd naar de klant.  Door de gezamenlijke voorraden te koppelen, beschikt SPORT 2000 hiermee over een groot sportwarenhuis op het web.  www.sport2000.nl

Informatie

Wil je meer weten over SPORT 2000, neem dan contact op met:

Pieter Schaap
+31 (0) 6 55 37 16 75     pieter.schaap(at)anwr-garant.nl